Az ételek szakmai hátteréről Pethő Dániel gondoskodik

 

Jómagam, Pethő Dániel gyerekkorom óta tudom mennyire fontos az étkezés színvonala. Édesapám, Pethő Balázs, mióta eszemet tudom konyhafőnökként dolgozott. Ezt az érdemet elhivatottságával a szakma iránt és azzal, hogy a minőségben nem ismert kompromisszumot, vívott ki. Miatta lettem én is szakács és az általa megszerzett tudás elsajátításával rendkívül jó alapokkal kezdtük együtt építeni a Csalogány 26 Éttermet. 10 év alatt az élet más területén is elköteleződtem és első gyermekem új kihívások elé állított. A hozzátáplálás elkezdése után döntöttem úgy, hogy az ismert technológiákkal egy olyan ételt fejlesztek, ami sokkal több ízt, jobb állagot és magasabb tápanyagtartalmat hordoz magában, mint az eddig megszokott bébiételek. Így alakult ki szépen lassan a mai formája ennek az ételnek, amit már másokkal is szeretnénk büszkén megosztani.