A mini gourmet szintű ételek keverékeiben magas rosttartalmú anyagok kerültek bevezetésre és az ajánlott kortól fogyasztható gyógy- és fűszernövényekkel tesszük izgalmassá.
Itt már megjelenik a tört állag a pürékben, így folytatva a tanulást.
A fehérrépa és a barack B8, C- vitaminban gazdag és a lencsével együtt magas folsav, vas, kálcium, cink, magnézium, foszfor és kálium tartalom biztosított. A kapor segíti a magas rosttartalom emésztését.
Egy adag mennyisége 150 gramm.
Hozzáadatott cukrot és tartósítószert nem tartalmaz!
Átlagos tápérték 100 g/100 ml termékben | |
Energia | 486kJ/116 kcal |
Zsír | 0.76 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 20.65 g |
-amelyből cukrok | 4.62 g |
Rost* | 3.5 g |
Fehérje | 7.2 g |
Só | 0.003 g |